فوماریک‌اسید در صنعت غذا برای اسیدی کردن غذا کاربرد فراوانی دارد. بهترین جایگزین برای اسید تارتاریک و سییتریک اسید می‌باشد که در چیپس‌ها بهترین طعم‌دهنده برای طعم سرکه‌نمکی نیز است. اضافه‌کردن فوماریک‌اسید در نوشیدنی باعث ثبات رنگ و مزه آن‌ها می‌شود، این محصول همچنان در محصولات لبنی (کشک، پنیر، شیرخشک، ماست)، کنسروها، سوسیس، مربا، ژله، نانوایی و…. مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

از این اسید در صنایع غذایی برای شدت بخشیدن به خاصیت ضدّ اکسایشی آنتی‌اکسیدان‌های BHA و BHT در محصولات روغنی و چرب؛ جهت افزایش خاصیت عدم جذب رطوبت و افزایش قابلیت جاری شدن و افزایش قابلیت نگهداری در فرآورده‌های خشک دسرها، آبنبات‌ها و غیره و برای افزایش مدت نگهداری و قدرت ژل، در دسرهای ژلاتینی از این اسید استفاده می‌شود.

 

ماده اسید فوماریک جهت تولید رزین‌های پلی‌استری و الکل‌های پلی هیدریک نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین از این ماده به عنوان ماده‌ی ثابت کننده‌ی رنگ در رنگ‌ها بکار می‌رود.

ماده اسید فوماریک Fumaric acid یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی (C4H4O4–) می‌باشد که شکل ظاهری آن کریستال‌های جامد و سفید رنگ است. این ماده شیمیایی یکی از ترکیبات واسطه‌ای در چرخه سیتریک اسید است. با توجه به موقعیت گروه عاملی کربوکسیلیک اسید، اسید فوماریک ایزومر ترانس و مالئیک اسید ایزومر سیس است.

 

اسید‌فوماریک اسیدی قوی است با حلالیت بسیار کم که هر چقدر اندازه ذرات آن کوچک‌تر باشد، حلالیت بیشتری دارد. فوماریک اسید جاذب رطوبت نیست و در هر ۱۰۰ میلی‌لیتر آب با دمای ۲۵ درجۀ سانتی‌گراد ، ۰/۶۳ گرم آن قابلیت انحلال پذیری دارد. 

جهت این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید. 09195380572 معین 03195023713
ویژه مواد شیمیایی اسید ,فوماریک ,ماده ,افزایش ,شیمیایی ,قابلیت ,اسید فوماریک ,ماده اسید ,افزایش قابلیت ,قرار می‌گیرد ,استفاده قرار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آشپزی دانلود پایان نامه حفاظ ثامن موسیقی ایرانی و خارجی رشته مکانیک اتش دانلود فیلم آوا آرش موزیک مدرس