آسهسولفام به علت دارا بودن کالری کمتر نسبت به شکر یک جایگزین مناسب برای استفاده در محصولات رژیمی میباشد و همچنین عدم پایداری این محصول در دمای بالا، حتی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تغییر شکل نمیدهد و همین ویژگی سبب ماندگاری و عمر مفید و تازگی این شیرینکننده در مواد غذایی میشود.
استفاده از شیرینکنندههای مغذی برای اینکه هزینهها کاهش یابند شروع شد و با کاهش نیاز به کالری ادامه پیدا کرد جالب است بدانید که که این شیرینکنندهها در واقع برای اهداف دیگری کشف شدند، زمانی که محققان دریافتند که این محصولات شیرین هستند و کالری کمتری نیز دارند استفاده از آن را شروع کردند.
پنج شیرینکننده غیرمغذی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا عبارتند از: ساخارین، آسه سولفام، سوکرالوزو نوتام که هر کدام از این محصولات به عنوان یک افزودنی غذایی و نوع ویژگیهای آنها کاربردهای متنوعی در صنایع غذایی دارند.
آسه سولفام یک شیرینکننده مصنوعی است که شیرینی آن ۲۰۰ برابر شکر است و در دمای بالا و گرما پایدار میباشد و به همین دلیل حلالیت خوبی دارد و اجازه میدهد که شیرینکننده به عنوان افزودنی غذایی در طول پخت یا درون محصولاتی که نیاز به طول عمر طولانی دارند استفاده شود، آسهسولفام در سال ۱۹۸۸ توسط سازمان غذا و دارو آمریکا به عنوان یک مادهی جایگزین شکر با کالری کم مورد تایید قرار گرفت.
ویژه مواد شیمیایی غذایی ,شیرینکننده ,کالری ,استفاده ,دارند ,محصولات ,افزودنی غذایی ,مورد تایید ,دارند استفاده منبع
درباره این سایت