تری سیترات سدیم یکی از انواع ‌ها می‌باشد که عمده مصرف آن در صنعت غذایی به عنوان طعم‌دهنده و نگهدارنده در بسیاری مواد غذایی وجود دارد. این محصول به طور طبیعی در مرکبات وانواع توت ها وجود دارد و مزه آن کمی شور و ترش است. استفاده این محصول در انواع آبمیوها، نوشابه‌های انرژی زا (به عنوان بافر)، مرباها(به عنوان ناظم اسیدیته)، خامه(پف‌کننده) و در پنیرها (امولسیون‌کننده) رایج است. این نمک با ترکیبات آهن و کلسیم از خود واکنش نشان می‌دهد و با جذب فلزات کلسیم و آهن سبب تشکیل مواد ترکیبی پیچیده می‌شود.

 

کاربرد تری سیترات سدیم در صنایع داروسازی:

به عنوان یک ماده ضد انعقاد و کاهنده خصلت اسیدی خون.

عامل ضد ه‌شدن خون.

از دلمه‌شدن شیر در معده کودکان زیر ۶ سال ممانعت می‌کند.

به عنوان عامل جداسازی پلاسما از خون مورد بکار گرفته می‌شود.

کاربرد تری سیترات سدیم در صنعت غذا:

به عنوان پف‌کننده در خامه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به عنوان عامل کشسانی در پنیر پیتزا استفاده می‌شود.

به عنوان آنتی‌اکسیدان کاربرد دارد.

مورد استفاده به عنوان ماده افزودنی برای طعم غذا استفاده می‌شود.

به عنوان طعم‌دهنده و نگهدارنده در نوشابه و آب‌میوه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مانع از ترکیب مواد جامد شیرهای تغلیظ شده می‌شود.

به عنوان تنظیم‌کننده ph در مربا و دسرها استفاده می‌شود.

جهت این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713


ویژه مواد شیمیایی استفاده ,می‌شود ,مورد ,سدیم ,سیترات ,مواد ,سیترات سدیم ,مورد استفاده ,استفاده می‌شود ,قرار می‌گیرد ,استفاده قرار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دنیای تکنولوژی ودانش آریا journiupzhx16 local اینجا همه چی هست Malikxqcscdr7 situs همه چی موجوده sarindesign.rozblog.com عنوان وبلاگ